Tehnološka podrška- Pokloni podršku

U prethodne dve objave smo pisali o samom projektu „Tehnološka podrška“ i pozvali vas da nam se pridružite kao volonteri/ke. Sada vas pozivamo da poklonite podršku tj. donirate svoje stare uređaje.

Usled prelaska na onlajn nastavu pojavio se problem: veliki broj dece (osnovna škola) i mladih (srednja škola i faklutet) nisu u mogućnosti da obezbede pristup ili dobru jačinu računara ili drugog uređaju koji je potreban za povezivanje i rad na portalima i drugim programima za učenje.

više o samom problemu i projektu možete pročitati ovde

Kako bismo odgovorili na rešavanje ovog problema, potrebno nam je da vi poklonite podršku baš toj deci i mladima. Ukoliko imate stare računare, tablete, monitore, zvučnike, miševe, tastature i ostale delove računara koji vam zauzimaju prostor, hvataju prašinu i više vam ne trebaju, sada je prilika da pronađu novu svrhu.

Kriterijum za doniranje je da računari i ostala oprema budu funkcionalni. Ukoliko je računar neispravan i znate kvar, ne radi procesor ili grafička kartica, a ostali delovi su ispravni takav računar je pogodan za doniranje. Polomljeni uređaji ili potpuno neupotrebljivi nisu pogodni za doniranje.

Naši volonteri/ke će od doniranih stvari iskoristiti sve delove kako bi napravili nove funkcionalne uređaje koje će mladi i deca moći potom da koriste.

Kako biste donirali potrebno je da nas kontaktirate na broj telefona 0631182804 ili na imejl vcvoffice@gmail.com (kao naslov imejla stavite Donacija- Tehnološka podrška) kako bi dobili informacije kada možete doneti uređaj/je.

Ostavite odgovor