//projekat// #Influensiraj

Volonterski centar Vojvodine te poziva da se prijaviš na besplatne radionice kreiranja videoklipova pod nazivom #INFLUENSIRAJ.

Projekat #Influensiraj je namenjen svim mladima koje nešto žulja u društvu i žele to da promene. Promenu u društvu možemo postići na mnogo načina, a ovog puta ćemo praviti promenu kroz video klipove.

Mladi za mlade je ideja iza ovog projekta, mogućnost da se svačiji glas čuje i kreira sadržaj za mlade kreiran od strane mladih koji će promeniti trendove u društvu i postati uticajan.

Na projektu ćeš moći da naučiš osnovne video montaže, kreiranje sadržaja, pisanje scenarija, javnog nastupa i funkcionisnje marketinga društvenih mreža. Takođe, imaćeš priluku da reflektuješ, podeliš, istražuješ o temama koji su za tebe bitne i o kojima želiš da se više čuje.

Projekat počinje u drugoj polovini oktobra i trajaće do prve polovine decembra. U toku trajanja projekta će biti realizovano osam radionica. Prva radionica će biti realizovana u nedelji između 26. i 30. okrobra u popodnevnim časovima.

Kako bi se prijavio/la za učešće potrebno je da imaš između 16 i 30 godina, živiš u Novom Sadu i da možeš da posvetiš nekoliko sati sedmično (jednom u nedelji) ovim radionicama. Link za prijavu se nalazi ovde.

Prijave su u toku i trajaće do 27.10.2020 do 23:59

Projekat finansira Grad Novi Sad, Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade.

.

Ostavite odgovor