//volontiranje// Volontiraj u cirkusu Lollipop kao ESC volonter/ka (Švajcarska).

Želimo da naglasimo da datumi početka pojedinačnih projekata zavise od razvoja situacije u vezi sa virusom COVID-19 u Srbiji kao i u zemljama u kojima će se projekti realizovati.

Circus Lollipo je dobro uspostavljen putnički cirkus koji radi sa decom i omladinom i ima za cilj da podstakne mlade ljude da razvijaju sopstvenu kulturu i steknu više samopouzdanje. Volonter/ka će putovati cirkusom kroz Švajcarsku od marta do avgusta i boraviti u mnogim  školama u nekoliko kantona. Svake nedelje cirkus putuje u drugo selo. Za vreme turneje, ekipa cirkusa živi u kamp prikolicama i autobusima, radi i živi  zajedno kao velika porodica.  Zadaci u cirkusu idu od postavljanja šatora do animiracije za decu, sviranje instrumenata, vođenje radionica cirkusnih veština, i pomoć u svakodnevnim aktivnostima cirkusa.

Više informacija možeš pronaći na ovom linku.

 Trajanje volontiranja : 01.03.2021 – 31.08.2021

Rok za prijavljivanje je do 30.9.2020.

Ako ti je nešto ostalo nejasno, imaš neko pitanje ili ti je potrebna pomoć oko pisanja prijave uvek smo raspoloženi da odgovorimo. Možeš nam pisati na imejl ili nas možeš kontaktirati putem broja telefona (poziv, sms) na 0631182804. Naše radno vreme je od 10 do 14 časova od utorka do petka.

Ostavite odgovor