//volontiranje// Volontiraj na poziciji – Placement officer u SCI Švajcarska

Želimo da naglasimo da datumi početka pojedinačnih projekata zavise od razvoja situacije u vezi sa virusom COVID-19 u Srbiji kao i u zemljama u kojima će se projekti realizovati.

Mesto volontiranja-Berne

Glavni zadatak volontera/ke je voditi računa o onlajn bazi volonterskih kampova u Švajcarskoj i inostranstvu, kao i o samom upisu volontera/ki. Volonter/ka će takođe biti uključen/a u planiranje, objavljivanje i evaluaciju volonterskih kampova, u pružanju podrške osoblju u pripremi i realizaciji različitih radionica i treninga namijenjeni budućim učesnicima/cama kampova i drugih volonterskih projekata.

U ovim aktivnostima dobićete priliku da se upoznate sa neformalnim obrazovanjem i iskusiti ulogu trenera/kinje. Tokom sezone volonterskih kampova, takođe, ćete imati mogućnost da  posečujete različite projekte u Švajcarskoj ili učestvujete u njima.


Period trajanja volontiranja:1.1.2021 – 31.12.2021.

Rok za prijavu je 13.09.2020.

Više informacija možeš pronaći na ovom linku. Važna napomena* iako u dokumentu piše da je u EVS, ovo je volontiranje u okviru ESC.

Ako ti je nešto ostalo nejasno, imaš neko pitanje ili ti je potrebna pomoć oko pisanja prijave uvek smo raspoloženi da odgovorimo. Možeš nam pisati na imejlu ili nas možeš kontaktirati putem broja telefona (poziv, sms) na 0631182804. Naše radno vreme je od 10 do 14 časova od utorka do petka

Ostavite odgovor