PURPLE WAVE 27.04 – 04.05.2020 u La Coûme (Francuska)

Sa zadovoljstvom vas pozivamo vas da se prijavite na Purple Wave, francusko-nemačko-srpsku omladinsku razmenu na temu osnaživanja i stvaranja sigurnog prostora za različite ljude koji mogu da se povežu sa konceptom kako je to biti žena. U ovom sigurnom prostoru, želimo da učimo i napunimo baterije zajedno, da podelimo iskustva i priče, da se ponovo povežemo sa prirodom, našim nasleđem i nasleđem žena koje su živele pre nas.

U avgustu 2019. u Klosterbuhu, počele smo da stvaramo ovaj kolektivni prostor, da definišemo zajednički jezik, da razmenjujemo razmišljanja i realnosti. Ovog proleća u La Coûme, planiramo da odemo korak napred u ovom iskustvu osnaživanja. Želimo da produbimo svoje ponovno povezivanje sa prirodom, razmišljanja u vezi sa našim telima i njihovom socijalizacijom, kao i deljenje onoga što sestrinstvo znači za nas.

Poziv za učesnice, sa svim detaljnim informacijama, možete pronaći ovde, a ukoliko želite da učestvujete, ne zaboravite da popunite i prijavni formular. Takođe, slobodno prosledite poziv svim potencijalno zaintresovanima.

Veliki pozdrav od VCV tima!

Ostavite odgovor