Otvoreno 9 novih pozicija za dugoročno volontiranje u Danskoj!

Dragi svi,

U toku je 9 otvorenih konkursa za dugoročno volontiranje u Danskoj. Rok za prijavu je 8. novembar 2019.

U nastavku teksta možete pronaći detaljne informacije kako se prijaviti na željeni projekat:

  • Na ovom linku možete pronaći opise volonterskih pozicija.
  • Ispod svake navedene pozicije postoji sekcija How to apply? (Kako se prijaviti?), gde ćete pronaći aplikacioni formular koji bi trebalo da se skine i popuni od strane vas, ali i od strane Volonterskog centra Vojvodine (kao organizacije iz Srbije koja bi vas potencijalno poslala na dugoročno volontiranje).
  • Nakon što ispunite aplikacioni formular prosledite ga nama na ltv@volontiraj.rs (sa naznakom: Dugoročno volontiranje u Danskoj + naziv projekta + vaše ime i prezime). Popunite samo informacije koje su tražene od vas u aplikacionom formularu.
  • Rok za prijavu je 8. novembar 2019. te imajte na umu da ukoliko nam pošaljete aplikaciju nakon zadatog roka ili 8. novembra posle 14h, vaša prijava najverovatnije neće biti razmotrena od strane organizacije AFS Denmark.

NAPOMENA: na sajtu organizacije AFS Denmark rok za prijavu je 10. novembar 2019. godine, no vašu aplikaciju morate poslati Volonterskom centru Vojvodine do petka, 8. novembra 2019. kako bismo imali vremena da prosledimo vašu prijavu i eventualno vas kontaktiramo ukoliko postoje greške.

Srećno sa prijavom! 🙂

 

 

Ostavite odgovor