Dugoročno volontiranje u Danskoj: Kalø Økologiske Landbrugsskole

Nova prilika za dugoročno volontiranje u Danskoj je otvorena! 🙂

Kalø Økologisk Landbrugsskole je jedina škola u Danskoj koja obrazuje mlade ljude u oblasti organske poljoprivrede. Oko 100 studenata i budućih poljoprivrednika dobija uputstva za brigu o domaćim životinjama, uzgoju biljaka, o tehničkim veštinama, ekonomiji, proizvodnji i upravljanju. Škola je smeštena u predivnom danskom selu, a u blizini su voda, šuma i obrađena polja.

Atmosfera u školi je veoma neformalna i ovaj projekat će biti sjajan za volontera koji se ne boji da uprlja ruke usled rada u bašti i zbrinjavanja životinja u štalama.

VAŽNO: Kako se prijaviti?

  • Na ovom linku možete pronaći opis volonterske pozicije. Ispod navedene pozicije postoji sekcija How to apply? (Kako se prijaviti?), gde ćete pronaći aplikacioni formular koji bi trebalo da se skine i popuni od strane vas, ali i od strane Volonterskog centra Vojvodine (kao organizacije iz Srbije koja bi vas potencijalno poslala na dugoročno volontiranje).
  • Nakon što ispunite aplikacioni formular prosledite ga nama na ltv@volontiraj.rs (sa naznakom: Dugoročno volontiranje u Danskoj + naziv projekta + vaše ime i prezime), nakon što ga popunite sa informacijama koje su tražene od vas.
  • Rok za prijavu je 22. april 2019. te imajte na umu da ukoliko nam pošaljete aplikaciju nakon zadatog roka ili 22. aprila posle 14h, vaša prijava najverovatnije neće biti razmotrena od strane organizacije AFS Denmark.
  • Ukoliko imate pitanja, pišite nam na ltv@volontiraj.rs. Srećno! ?

Ostavite odgovor