Poziv za dugoročno volontiranje: Ranum Efterskole College

Danska je objavila novi poziv za dugoročno volontiranje, ovoga puta u okviru projekta Ranum Efterskole College.

  • Trajanje projekta: 1. 9. 2019 – 1. 7. 2020.
  • Kakav volonter je potreban:  Volonter mora biti zreo, otvoren i sposoban da radi samoinicijativno, ali i da radi u bliskoj saradnji sa osobljem projekta. Volonter bi trebalo da ima dobro poznavanje engleskog jezika, bude spreman da se angažuje uveče i vikendom i treba da bude spreman da živi na selu među mladim ljudima.  Takođe je zahtev da je aplikant/volonter zainteresovan za sport ili ima neki hobi, jer ima dosta mogućnosti za podučavanjem / nadgledanjem / pomaganjem studentima da otkriju / dele / ​​razviju određenu oblast – npr. fudbal, crtanje, slikanje, e-muzika, sviranje muzičkog instrumenta, fotografisanje, borilačke veštine, ples, rukomet, badminton itd.

VAŽNO: Kako se prijaviti?

  • Na ovom linku možete pronaći opis volonterske pozicije. Ispod navedene pozicije postoji sekcija How to apply? (Kako se prijaviti?), gde ćete pronaći aplikacioni formular koji bi trebalo da se skine i popuni od strane vas, ali i od strane Volonterskog centra Vojvodine (kao organizacije iz Srbije koja bi vas potencijalno poslala na dugoročno volontiranje).
  • Nakon što ispunite aplikacioni formular prosledite ga nama na ltv@volontiraj.rs (sa naznakom: Dugoročno volontiranje u Danskoj + naziv projekta + vaše ime i prezime), nakon što ga popunite sa informacijama koje su tražene od vas.
  • Rok za prijavu je 12. april 2019. te imajte na umu da ukoliko nam pošaljete aplikaciju nakon zadatog roka ili 12. aprila posle 14h, vaša prijava najverovatnije neće biti razmotrena od strane organizacije AFS Denmark.
    Ukoliko imate pitanja, pišite nam na ltv@volontiraj.rs. Srećno! ?

Ostavite odgovor