PRIJAVI SE DANAS: Otvorene još dve pozicije za dugoročno volontiranje u Danskoj!

Dragi svi,

Pre nekog vremena smo objavili nekoliko poziva za dugoročno volontiranje u Danskoj. Trenutno je ostalo mesta za još dve volonterske pozicije (od ukupno šest). Imate rok još nekoliko dana da se prijavite na ova dva projekta:

  1. VIden Djurs- Kalø Økologiske Landbrugsskole, rok za prijavu: 4. mart 2019.
  2. Middelaldercentret, rok za prijavu: 28. februar 2019.

VAŽNO: Kako se prijaviti?

  1. Na ovom linku možete pronaći opis svih 6 pozicija koje su trenutno aktuelne. Ispod svake od navedenih pozija imate sekciju How to apply? (Kako se prijaviti?), gde ćete pronaći aplikacioni formular koji bi trebalo da se skine i popuni od strane vas, ali i od strane Volonterskog centra Vojvodine (kao organizacije iz Srbije koja bi vas potencijalno poslala na dugoročno volontiranje).
  2. Nakon što ispunite aplikacioni formular prosledite ga nama na ltv@volontiraj.rs (sa naznakom: Dugoročno volontiranje u Danskoj + vaše ime i prezime), nakon što ga popunite sa informacijama koje su tražene od vas.
  3. Imajte na umu da ukoliko nam pošaljete aplikaciju nakon zadatog roka ili nakon radnog vremena VCV-a na dan roka za prijavu (dakle, posle 14h), vaša prijava najverovatnije neće biti razmotrena od strane organizacije AFS Denmark.

Ukoliko imate pitanja, pišite nam na ltv@volontiraj.rs. Srećno! 🙂

Ostavite odgovor