European Solidarity Corps: dugoročno volontiranje u Danskoj!

Sa zadovoljstvom pozivamo sve volontere da se prijave na NOVI program dugoročnog volontiranja, ovoga puta kroz projekte naše partnerske organizacije u Danskoj, AFS Denmark.

Ukoliko poznajete program Evropski volonterski servis, već sada možemo da vam kažemo da možete da odahnete, jer velikih razlika u funkcionisanju novog programa Evropske komisije, Evropskih snaga solidarnosti, nema.

Poziv je otvoren za sve mlade od 18 do 30 godina i svi troškovi učešća su pokriveni. Važna napomena je jedino da ukoliko ste već prošli kroz dugoročni EVS program, ne možete da se prijavite i za program Evropske snage solidarnosti. U toku je prijava za 6 pozicija dugoročnog volontiranja u okviru European Solidarity Corps programa!

Pozicije:

VAŽNO: Kako se prijaviti?

  1. Na ovom linku možete pronaći opis svih 6 pozicija koje su trenutno aktuelne. Ispod svake od navedenih pozija imate sekciju How to apply? (Kako se prijaviti?), gde ćete pronaći aplikacioni formular koji bi trebalo da se skine i popuni od strane vas, ali i od strane Volonterskog centra Vojvodine (kao organizacije iz Srbije koja bi vas potencijalno poslala na dugoročno volontiranje).
  2. Nakon što ispunite aplikacioni formular prosledite ga nama na ltv@volontiraj.rs (sa naznakom: Dugoročno volontiranje u Danskoj + vaše ime i prezime), nakon što ga popunite sa informacijama koje su tražene od vas.
  3. Rok za prijavu za sve otvorene pozicije je 18. februar 2019. te imajte na umu da ukoliko nam pošaljete aplikaciju nakon zadatog roka ili 18. februara nakon radnog vremena VCVa (posle 14h), vaša prijava najverovatnije neće biti razmotrena od strane organizacije AFS Denmark.

Ukoliko imate pitanja, pišite nam na ltv@volontiraj.rs. Srećno! 🙂

 

 

Ostavite odgovor