Održane su obuke u okviru naša dva lokalna projekta!

Subota 10. novembar prošla je radno za tim Volonterskog centra Vojvodine! 🙂

 

Tog dana održali smo dve obuke za volontere u omladinskom OK klubu u sportsko-poslovnom centru SPENS u Novom Sadu.

 

Tema obuka je bilo osnaživanje mladih za organizovanje lokalnih volonterskih aktivnosti, jedna sa fokusom na širenje solidarnosti u Novom Sadu, a druga sa ciljem podsticaja aktivizma kod mladih u manjim sredinama teritorije Vojvodine.

 

Sjajni i motivisani učesnici, odlična grupna dinamika kao i zanimljiv program koji smo spremili i zajedno savladali učinili su ovaj dan važnim ne samo za naše učesnike već i za razvoj aktivizma mladih u Novom Sadu i Vojvodini!

Da je obuka bila uspešna pokazale su i povratne informacije koje smo dobili od učesnika, a delić atmosfere možete videti i na slikama ispod.

 

 

A mi? Mi jedva čekamo da vidimo kakve će to sjajne aktivnosti naši učesnici realizovati u narednom periodu! Pratite naše objave za više informacija! 🙂

 

Obuka za sprovođenje solidarnih akcija realizovana je u okviru projekta “Klijalište solidarnosti” uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu (u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade).

Obuka za organizovanje lokalnih volonterskih i aktivističkih akcija realizovana je u okviru projekta “Snaga na mestu” uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Ostavite odgovor