Kratkoročni grupni volonterski projekat u Španiji!

Hola! Još jedna prilika za sve mlade od 18 do 30 godina, koji žele da provedu kraći period u inostranstvu volontirajući stiže nam iz Španije!

U pitanju je kratkoročni grupni volonterski projekat (bivši EVS), u trajanju od dva meseca, tačnije od 1. oktobra do 27. novembra 2018. godine. Želiš da doživiš aktivno leto u San Fernandu, gradu na obali na samom jugu Španije, stvarajući nova iskustva i veštine i družeći se sa vršnjacima iz raznih delova Evrope? Ovo je prava prilika za tebe!

Iz Srbije tražimo još jednog volontera/još jednu volonterku (pored dve već odabrane kandidatkinje), koji/a bi svoj volonterski period u Španiji provelo/la sa drugim volonterima iz ove prelepe zemlje, ali i Portugala, Ukrajine, Turske, Poljske i Italije. Tema ovog projekta su edukacija i  zaštita životne sredine, a neka od zaduženja volontera biće: učešće u edukativnim i praktičnim radionicama, obnova i održavanje zelenih površina i lokalnih retkih biljaka, kao i rad na očuvanju vodenih kanala u San Fernandu.

Učešće u ovom kratkoročnom volonterskom projektu je potpuno besplatno, a sve uslove učešća i više o samom projektu možeš pronaći ovde.

Zbog prirode projekta, troškovi vize za ovaj projekat nisu pokriveni što znači da te molimo da pre prijave proveriš da li imaš dozvolu boravka u Šengen zoni u dužini od 60 dana.

Svoju prijavu (u vidu CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku) možeš nam poslati na ltv@volontiraj.rs. Prijave primamo do ponedeljka, 3. septembra.

Ostavite odgovor