Dragon’s Quest: grupni kratkoročni EVS u Hrvatskoj!

Prilika za sve mlade od 18 do 30 godina, koji žele da provedu kraći period u inostranstvu volontirajući, ovog puta nam dolazi iz Hrvatske!
U pitanju je kratkoročni grupni EVS, u trajanju od dve nedelje, sa početkom od 18. jula 2018. godine. Želiš da doživiš aktivno leto u prelepom planinskom predelu Like, stvarajući nova iskustva i veštine i družeći se sa vršnjacima iz regiona? Ovo je prava prilika za tebe!
Iz Srbije tražimo četiri volontera, koji bi svoj volonterski period u Hrvarskoj proveli sa drugim volonterima iz Bosne i Hercegovine, Slovačke i Bugarske. Neka od dnevnih zaduženja volontera će biti: pomoć u pripremi i realizaciji letnjeg festivala u Tomingaju, uređenje i održavanje sredine, postavljanje štandova, promocija festivala, pomoć u vođenju radionica sa decom i drugih aktivnosti festivala…
Učešće u ovom kratkoročnom EVS projektu je potpuno besplatno, a sve uslove učešća i više o samom projektu možete ponaći ovde.
Svoje prijave (u vidu CV-ja i motivacionog pisma) možete nam poslati na ltv@volontiraj.rs. Prijave primamo dok se ne popune sva slobodna mesta!

Srećno! 🙂

Ostavite odgovor