Odobren projekat u ITALIJI :)

Imamo super vest! 🙂

Projekat za dugoročno (EVS) volontiranje sa našim partnerima iz Italije je ODOBREN!

Tražimo jednu/og od vas ko će provesti godinu dana u Italiji,  startujući od septembra u neposrednoj blizini Torina! 🙂

EVS (Evropski volonterski servis) daje mogućnost mladima od 17 do 30 godina starosti, bez obzira na prethodno obrazovanje, mogućnost volontiranja u drugoj državi do godinu dana. Volonteru/ki su obezbeđeni  smeštaj, hrana, zdravstveno osiguranje, putni troškovi, džeparac, časovi stranog jezika kao i troškove vize.

Volonterska pozicija za koju traže volontera/ku iz Srbije se odnosi na rad sa migrantima. Sama pozicija pruža volonteru/ki mogućnost da osmišljava i implementira različite aktivnosti i radionice.

Više o projektu, naći ćete ovde.

Reći ćemo vam samo da su trebutno dve naše volonterke na EVS-u u istoj organizicaiji na različitim pozicijama, i obe su veoma zadovoljne i srećne svojim projektima.

Kao što je već navedeno, u neposrednoj blizini je Torino, milionski barokni grad koji je poznat po mnogo čemu, a pre svega po fudbalskom timu i industriji automobila Fiat. Svakako nudi mnoge zanimljive sadržaje 😉

Da biste aplicirali, potrebno je da pošaljete motivaciono pismo, CV (Europass) i popunjen aplikacioni formular na LTV@volontiraj.rs do 14.marta 2018.

 

 

Ostavite odgovor