Beogradski festival fotografije ,,Vizualizator“ traži volontere!

14292397_675304105950317_7399385283498500156_n

ZANIMA TE FOTOGRAFIJA? PRIJAVI SE DA VOLONTIRAŠ NA FESTIVALU VIZUALIZATOR! ROK ZA PRIJAVU JE 30. SEPTEMBAR. VIDIMO SE! 🙂
———————————————————————————-
Želiš da stekneš nove i korisne veštine učestvujući u organizaciji velikog festivala fotografije?

„Vizualizator“ je multidisciplinarni događaj, organizovan po treći put od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i donošenje novih mogućnosti mladima i profesionalcima koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, medija i umetnosti. Festival se ove godine održava u drugoj polovini novembra na više lokacija u Beogradu.

Centru za razvoj fotografije, organizatoru festivala, potrebni su volonteri – saradnici iz oblasti novinarstva, PR-a, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, inženjerstva, montaže, produkcije koji će ambicioznim i odgovornim pristupom podržati projekat i steći iskustvo i veštine iz svoje struke. U vreme trajanja festivala održavaće se tribine, radionice, izložbe i drugi prateći sadržaji na kojima će upravo vaša pomoć doprineti ostvarenju ciljeva i kvalitetnoj organizaciji, a ujedno i biti prilika za sticanje stručne prakse.

Učešće u projektu „Vizualizator“ pomoći će angažovanim voloterima da steknu nova znanja i iskustva, unaprede svoje veštine i uspostave kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

 

Ko može da se prijavi i kako?
Mogu da se prijave svi zainteresovani mladi ljudi i studenti društvenih nauka, novinarstva, odnosa s javnošću, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, dizajna, elektrotehnike, video-produkcije i drugih srodnih fakulteta, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na e-mail budicrfvolonter@gmail.com.
Prijavite se tako sto ćete poslati svoj CV i motivaciono pismo na mejl najkasnije do 30. septembra. Izabrani kandidati će po završetku roka biti pozvani na intervju. Po završetku projekta svi volonteri dobijaju sertifikat o učešću i zahvalnicu.
Za dodatne informacije, pišite nam na budicrfvolonter@gmail.com.

Ostavite odgovor