Raspored radionica: 19. 10 – 23. 10. 2015

RASPORED NOVI

 

Raspored radionica 19. 10 – 23. 10. 2015.

 

Konversation auf Deutsch

Već si učio/la nemački ranije, ali da li si ikada razgovarao/la na tom jeziku van učionice? Ne? Onda je ovo sjajna prilika da to učiniš! Pridruži se konverzacijskom klubu! Ovde si ti onaj/ona koja priča. Nema potrebe za strahom jer govoriš bolje nego što misliš, a pritom će ti pomoći i osoba kojoj je nemački maternji jezik. Steći ćeš više samopouzdanja vežbajući, naučićeš nove reči i nove, zanimljive činjenice o Nemačkoj… Ćaskaćemo o raznoraznim temama – kulturi, istoriji i aktuelnim temama. Bis bald!

Utorak: 20. 10. 2015.
Vreme: 17:30 – 19:00

 

Sahaja Yoga meditacija

Nisu u pitanju fizičke vežbe, već meditativne tehnike za nalaženje balansa koje se izvode u sedećem stavu. Nije obavezno, ali je preporučljivo skinuti cipele, kako bi imali bolji kontakt sa Zemljom, pa u tu svrhu poneti deblje čarape.

Utorak: 20. 10. 2015.
Vreme: 19:30 – 21:00

 

Samoodbrana

 

Da li bi ste bili sposobni da odbranite sebe i svoje najbliže od fizickog napada? To je pitanje o kojem većina od nas ne želi da razmišlja, ali nasilje je, nazalost – činjenica života. Na sreću, bez obzira na snagu, veličinu ili raniji trening, bilo ko može da nauči nekoliko efektivnih samoodbrambenih tehnika. Samoodbrana je pre svega zdrav razum i treba je učiti na progresivan način.Kada se suočavate sa napadom, najjednostavnije tehnike su obično najefikasnije. Pridružite se radionici da naučite i uvežbate najjednostavnije tehnike.
Sreda: 21. 10. 2015.
Vreme: 17:00h – 18:00h 

English conversation

Učili ste engleski, gledate filmove bez prevoda, povremeno dopisujete sa prijateljem iz inostranstva, ali kada konačno progovorite imate osećaj kao da je sve to mnogo bolje zvučalo u vašoj glavi? Ne brinite, niste jedini! Pridružite nam se na besplatnoj radionici konverzacije na engleskom u opuštenoj i veseloj atmosferi, naučite nešto novo, upoznajte nove prijatelje i aktivirajte svoje znanje!  Ukoliko imate između 5 i 105 godina – prijavite se još danas.

 

Četvrtak: 22. 10. 2015.
Vreme: 17:00 – 18:30h

 

Hekl/Ica

Heklica je radionica heklanja na kojoj možete naučiti da heklate, usavršiti svoje heklačke sposobnosti i upoznati pasionirane heklačice i heklače. Imaćete priliku da naučite osnovne tehnike, kako i da pravite 3D objekte, odevne predmete, aplikacije i ukrase. Naučićete da čitate šeme, da sami zapisujete nove, a imaćete i priliku da razmenjujete ideje i delite znanje.

 

Petak: 23. 10. 2015.
Vreme: 16:00 – 18:00

Obavezno rezervišite svoje mesto na radionici slanjem emaila, na adresu klub@volontiraj.rs. Učešće je potvrđeno tek nakon što dobijete od nas email potvrde učešća. U naslov maila (subject) stavi ime radionice na koju se prijavljuješ, datum njenog održavanja i svoje ime. Telo emaila ostaje prazno, osim u slučaju da postoji neka napomena. Radno vreme odgovaranja na mailove je: radnim danom od 09h do 15h.
Na radionice se takođe možete prijaviti i na broj telefona: 021/528-644, ponedeljkom u periodu od 10-12h.
Broj učesnika na radionicama je ograničen, zato požurite sa prijavom!

Dobrodošli! 🙂

Ostavite odgovor