VCV obuka za kamp koordinatore

10151207_10151979483921835_879557763_nAko volite međunarodne volonterske kampove do te mere da želite da odete na neki od njih i imate više posla i odgovornosti nego što ste imali kao „obični“ volonteri, evo idealne prilike – prijavite se na VCV obuku za kamp koordinatore i saznajte sve tajne tog drevnog zanata!

Obuka će se održavati u petak, 10.4. i u subotu 11.4, u prostorijama VCV-a, Šafarikova 29/2. O tačnoj satnici ćemo vas naknadno obavestiti, ali možete da računate na to da je petak celodnevna zabava, dok su za subotu rezervisani prepodnevni časovi.

Oni koji se prijave i pojave, steći će teorijska znanja i praktične veštine u vezi sa kampovima,  saznaće o njihovom istorijatu, pravima i obavezama volontera, o strukturi, organizaciji istog, kulturnim šok terapijama, posebnim vrstama kampova (sa akcentom na one vezane za klimatske promene)… Nakon toga, to će postati ljudi sa supermoćima, osposobljeni da koordiniraju nekim od kampova koje VCV organizuje, što ne znači da su u obavezi da to čine baš ovog leta.

Ko može da se prijavi?

Svako ko ima 18 ili više godina, a oseća se kao žensko ili muško, ili bilo kako drugačije, svako ko je crn, plav, riđ, smeđ, zelenokos, ko ima plave, crne, crvene oči, sočiva ili naočare, i, uopšte, svako ko ima bilo kakvu boju bilo čega, a, u isto vreme je bilo koje visine i težine i svako ko je učio bilo kakve škole, formalne, neformalne i životne. Poželjno bi bilo da osoba koja odgovara ovom opisu ima nekog iskustva na kampovima, omladinskim razmenama, ili nekim sličnim aktivnostima, ali nije obavezno.

Generalni sponzor ove obuke je Volonterski centar Vojvodine, što znači da se ne plaća nikakva participacija, ali nismo u mogućnosti ni da vam obezbedimo sertifikate sa vodenim žigom, priznate u svim međunarodnim institucijama. Možemo jedino da nekom ko pita, potvrdom garantujemo da je baš taj neko, baš od nas naučio nešto o vođenju kampova.

Ako ste uspeli sve ovo da iščitate, pa vam se još i dopalo, onda možete da se prijavite, putem ovog iscrpnog formulara, najkasnije do utorka, 7.4.2015. Za dodatna pitanja, možete da pišete na kampovi@volontiraj.rs, pa ćemo vam odgovoriti kako znamo i umemo.

Vidimo se kod nas!

Ostavite odgovor