Raspored radionica VK 9-13.3.2014.

Polish your English- You speak English very well, almost everyday with your friends or at work, but sometimes you hesitate which preposition to use or how to pronounce certain words. You ask yourself which one is correct: “in the Internet” or “on the Internet”, or maybe you don’t even realize that you are making small errors. Although those little mistakes do not necessarily disturb your communication, avoiding them could however make a so much better impression of your English. We, non-native English speakers, want to take some time to POLISH OUR ENGLISH by learning from each other. We invite you to join us if you want to improve your grammar, spelling and the use of proper expressions…or if you simply enjoy correcting other people.
ponedeljak: 2.3.2015.
vreme: 16:00-18:00h

Napravi,namesti od papira svesku/rokovnik-ram za fotografiju
I ako se sve redje izradjuju fotografije, uvek je lepo pored sebe imati ovekovecen momenat ili osobu koja vam puno znaci. Naravno takvi momenti zasluzuju i jedinstven ram koji ce ga drzati i svakodnevno podsecati vas na to. Pravimo ramove za vase fotografije.
Ako imate neki lep ukrani papir ali da je bas od papira (ne sjani) ili materijal u kojim zelite da presvučete svoj ram, slobodno donesite.
sreda: 4.3.2015.
vreme: 18:00-19:30h

The Dark Side Of The Universe / Tamna strana svemira-Ako Vas zanima da saznate nešto više o onome o čemu i nauka zna vrlo malo – ovo je pravo mesto za Vas! Odgovori na pitanja o tome šta je tamna materija, tamna energija, gde se nalaze, kako znamo da su tu… i mnogo drugih biće spakovani u sat i po vremena naučno-popularnog predavanja (bez zlih formula i grafika :)). Potrudićemo se da pokrijemo sva goruća pitanja u ovom polju astrofizike, kao i da naglasimo ona na koja još uvek nismo dali odgovor – možda Vi imate neku ideju?
sreda:4.3.2015.
vreme: 19:30-21:00h

Hekl/Ica-Heklica je radionica heklanja na kojoj možete naučiti da heklate, usavršiti svoje heklačke sposobnosti i upoznati pasionirane heklačice i heklače.Imaćete priliku da naučite osnovne tehnike, kako i da pravite 3D objekte, odevne predmete, aplikacije i ukrase. Naučićete da čitate šeme, da sami zapisujete nove, a imaćete i priliku da razmenjujete ideje i delite znanje.

četvrtak 12.3.2015.
vreme: 17:00-19:00h

English conversation- Učili ste engleski, gledate filmove bez prevoda, povremeno dopisujete sa prijateljem iz inostranstva, ali kada konačno progovorite imate osećaj kao da je sve to mnogo bolje zvučalo u vašoj glavi? Ne brinite, niste jedini! Pridružite nam se na besplatnoj radionici konverzacije na engleskom u opuštenoj i veseloj atmosferi, naučite nešto novo, upoznajte nove prijatelje i aktivirajte svoje znanje!  Ukoliko imate između 5 i 105 godina – prijavite se još danas.
četvrtak: 12.3.2015.
vreme: 19:00-20:30h

Sahaja joga -početni kurs

Nisu u pitanju fizičke vežbe, već meditativne tehnike za nalaženje balansa koje se izvode u sedećem stavu.
Nije obavezno, ali je preporučljivo skinuti cipele, kako bi imali bolji kontakt sa Zemljom, pa u tu svrhu poneti deblje čarape.
petak: 13.3.2015.
Vreme: 18:00-19:30h

Rezervišite svoje mesto na  radionici slanjem  maila na adresu !!!!! klub@volontiraj.rs i sačekaj mail

potvrde svog učešća. U naslov maila (subject) stavi ime radionice na
koju se prijavljuješ .Radno vreme odgovaranja na mailove je
radnim danom od 09h do 15h. Na radionice se takođe možete prijaviti i na broj telefona 021/528-644 ponedeljkom i sredom u periodu od 10-12h.
Broj učesnika na radionicama je ograničen,
zato požuri sa prijavom! Dobrodošli!

Ostavite odgovor