Kratkoročni EVS u Sloveniji – hitno potrebni volonteri, last minute call!

Prilika za mlade od 18 do 30 godina, koji žele da provedu kraći period u inostranstvu volontirajući, ovog puta dolazi iz Slovenije.
800px-BegunjeU pitanju je kratkoročni grupni EVS, u trajanju od četiri nedelje, a početak bi bio 23. septembra 2013. godine.
Iz Srbije je potrebno dvoje volontera, koji bi svoj volonterski period tamo proveli sa drugim volonterima iz Portugala i Litvanije. Zadatak svih njih bi bio uglavnom da učestvuju u kreiranju radionica za decu, u saradnji sa svojim mentorima za rad.
Bitno je napomenuti da je projekat namenjen mladima sa manje mogućnosti, što podrazumeva sve koji žive u lošijim materijalnim uslovima, nisu imali prilike da mnogo putuju i/ili su iz manjih i udaljenih mesta, a pritom imaju osnovno znanje engleskog jezika.
Ukoliko želite da prijavite sebe ili nekoga ko možda nema pristup računaru i internetu, to treba da uradite najkasnije do 11. septembra u podne, na ltv@volontiraj.rs, u formi u kojoj želite, bitno je samo da sadrži podatke na osnovu kojih ćemo moći da vas ili tu osobu kontaktiramo (ime i prezime, adresa, broj telefona i neke informacije koji potvrđuju da se zaista radi o mladoj osobi sa manje mogućnosti).
Detaljniji opis i finansijsku konstrukciju

možete pročitati na kraju ovog teksta.